شما وسایلی را در کابینت پنتری نگهداری می کنید که فاسد شدنی نیستند و نیازی به دمای پایین و قرارگیری در یخچال ندارند. شما به روغن، پیار، نمک و… هر روز و روزی چند بار ممکن است نیاز داشته باشید اما به وسایلی که در پنتری قرار می گیرند مانند حبوبات هر چند روز یک بار نیاز دارید.
کابینت پنتری چیست؟
پنتری (Pantry) یک فضای کوچک است که در داخل یا نزدیک به آشپزخانه برای قرارگیری ظروف و مواد غذایی تعبیه می شود. این واژه که خاستگاه آن از زبان فرانسه است، به معنی نان می باشد. فرانسوی ها علاقه بسیار زیادی به نان ها دارند و انواع مختلفی از آن ها را تولید می کنند، به همین دلیل در گذشته محلی از آشپزخانه را قفسه بندی کرده و به نگهداری نان ها اختصاص می دادند. امروزه از پنتری برای جایگذاری مواد غذایی غیرفاسد شدنی مانند حبوبات، شکر، ادویه و … استفاده می کنند.
پنتری روم
همانطور که از نامش مشخص است یک اتاق کاملا مجزا که می تواند در کنار آشپزخانه و یا جای دیگر خانه ساخته شود و انباری قفسه بندی و طبقه بندی شده برای مواد غذایی شما باشد. جنس این قفسه ها می تواند از ام دی اف، چوب و یا شیشه بوده و سبک آن مدرن و نئوکلاسیک می باشد.
مزایای کابینت Pantry
- امکان دسترسی آسان به مواد غذایی
- حذف جستجو برای یافتن مواد خوراکی به دلیل مشخص بودن جای آن ها
- تسهیل در آمارگیری موجودی مواد و سفارش قبل از اتمام
- به کارگیری فضای بلااستفاده و پرت در خانه ها
- نظم و ترتیب بیشتر در آشپزخانه
تفاوت پنتری کابینت و پنتری روم
عمده تفاوت آن ها در محل جایگیری این دو می باشد. پنتری کابینت در داخل آشپزخانه و یک کابینت در کنار گاز یا یخچال بوده اما پنتری روم فضایی خارج از آشپزخانه، بزرگتر با قفسه بندی می باشد.
محل قرارگیری پنتری روم
این موضوع کاملا به متراژ آشپزخانه شما بستگی دارد. اگر آشپزخانه بزرگی دارید می توانید یک مکان مستقل در انتهای آشپزخانه را برای این کار در نظر بگیرید. یا اگر آشپزخانه شما گرم و سرد است یعنی دو مطبخ دارد، آشپزخانه مخفی مکان مناسبی برای پنتری روم است. اما اگر آشپزخانه شما کوچک است بهتر است از کابینت پنتری استفاده نمایید. البته پنتری که نوع کابینت چه نوع روم آن می تواند در کنار یخچال نیز باشد.