در کابینت روکش چوب ، قسمتی که از ام دی اف ساخته شده و قابل مشاهده نیز هست را با روکشی نازک از جنس چوب می پوشانند تا ظاهر کابینت مشابه کابینت های تمام چوبی شود. قیمت این کابینت ها نسب به سایر کابینت ها به جز تمام چوب، بالاتر بوده و جز کابینت های لاکچری محسوب می شوند.
سفارش کابینت روکش چوب
- بازدید و مشاوره در تهران به صورت رایگان
- ارائه طرح سه بعدی پیشنهادی
- ارائه قرارداد
- ساخت و اجرای تخصصی کابینت
جهت سفارش انواع کابینت های آشپزخانه می توانید همین حالا با ایران گستر تولید کننده و طراح تخصصی انواع کابینت آشپزخانه تماس بگیرید.
کابینت های آشپزخانه روکش چوب
بدنه این کابینت ها از ام دی اف ساخته می شود و ورقی از چوب را با استفاده از دستگاه های مخصوص و تحت حرارت و گرمای بالا به ام دی اف پرس می کنند. سپس با استفاده از دستگاه CNC طرح های گوناگون را روی آن اعمال می کنند. روکش این کابینت ها از دو نوع طبیعی و مصنوعی است. بهترین چوبی که می توان در ساخت این کابینت ها به کار برد متعلق به درخت بلوط می باشد. این مدل برای هر دو طرح مدرن و کلاسیک قابل اجرا است.
نگهداری و تمیز کردن کابینت روکش چوب
مزایا و معایب
طبیعی بودن و زیبایی به دلیل وجود چوب در ساخت این کابینت ها و همچنین انتخاب رنگ و طرح چوب به دلخواه افراد از مزیت های آن به شمار می رود.
از معایب آن می توان به آسیب دیدن و حتی جدا شدن سطح کابینت در اثر برخورد با رطوبت و یا اشیای تیز نام برد. همچنین اگر از چوب بی کیفیت استفاده شود ممکن است در گذر زمان و یا تابش نور خورشید کدر شود.
انواع چوب های قابل استفاده برای روکش
- روکش چوب راش: این چوب به رنگ صورتی مایل به قرمز بوده و برای ساخت کابینت آن را به رنگ کرم و قهوه ای در می آورند. راش از چوب روسی گران تر اما مقرون به صرفه تر از بلوط و گردو است. همچنین بهترین نوع این چوب برای کشور گرجستان است.
- روکش چوب بلوط : این چوب طاهر فوق العاده دارد و به دلیل خاصیت رنگ پذیری یکی از پرفروش ترین ها به شمار می رود. نوع کانادایی و آمریکایی آن برای کابینت سفید بهترین انتخاب است.
- روکش چوب ملچ : این نوع چوب از راش و بلوط گرانقیمت تر بوده و در گروه روکش های پرموج می باشد.
- روکش چوب گردو: این چوب به رنگ قهوه ای تیره و انعطاف پذیر است. نوع آمریکایی آن بسیار گران قیمت و ضخامت آن بین 1 تا 3 میلی متر می باشد.
قیمت روکش چوب cnc از ۴۸۵۰ تا ۵۵۰۰ و روکش چوب قاب تونیک ۶۵۰۰ تا ۷۵۰۰ می باشد.
تفاوت کابینت های تمام چوبی و طرح چوب :
تفاوت این ۲ نوع کابینت در این است که در زمان ساخت کابینت های تمام چوب در تمامی نقاط از چوب و گره های چوبی استفاده می شود حتی قسمت هایی که ابزار و تراش خورده است اما متاسفانه در نوع روکش چوب این امکان وجود ندارد و قسمت های تراش خورده را با استفاده از رنگ پوشش می دهند.
ویژگی ها
- مقاومت در برابر حرارت و رطوبت به دلیل رنگ شدن
- امکان تراش کاری به خاطر داشتن بدنه ام دی اف
- رنگ سفید این کابینت ها به سختی به دست می آید
- امکان تعمیر بخشی از کابینت در صورت خرابی وجود ندارد و باید قسمت آسیب دیده را تعویض کرد.
- هزینه پایین تر نسبت به کابینت های تمام چوب
مراحل ساخت کابینت روکش دار
در ابتدا ام دی اف را با سمباده کاملا صاف کرده و از گریس یا چسب بر روی آن استفاده می کنیم و با کمک یک فرچه چسب را کاملا بر سطح چوب پخش می کنیم. ورق های چوبی را در کنار هم قرار داده به شکلی که نقش و نگار آن ها در یک امتداد باشد و با استفاده از چسب آن ها را می چسبانیم. سپس آن را تحت فشار قرار داده و کار رنگ آمیزی با توجه به درخواست مشتری انجام می پذیرد.