کابینت حصیری و انواع آن

5/5 - (2 امتیاز)

آشپزخانه های امروزی تفاوت بسیار زیادی با آشپزخانه های قدیمی دارند. این فرق عمده به دلیل تغییر در سبک کابینت ها می باشد. امروزه با بیشتر شدن خلاقیت در انسان و وجود ابزارآلات و ماشین های پیشرفته مدل های متنوع بیشتری را شاهد هستیم. مهمترین قسمت تاثیرگذار یک کابینت نمای بیرون آن است که شامل درب آن می شود. در این مطلب درباره یکی از کابینت های نوستالژی، کابینت حصیری که امروزه کمتر شاهد آن هستیم با شما صحبت خواهیم کرد.

حصیر در دکوراسیون آشپزخانه

کابینت حصیری چیست؟

کابینت های حصیری، به خصوص در گذشته جزو سبک های متداول و پرطرفدار محسوب می شد که جایگاه زیادی در طراحی و معماری آشپزخانه ها داشت. مهمترین دلیل این محبوبیت زیبایی خاص و تفات با سایر کابینت ها بود که کابینت های حصیری داشتند. سبک این کابینت بیشتر کلاسیک و نئوکلاسیک بوده و در ساخت آن ها از چوب های طبیعی درختان استفاده می شود. برای تزئین درب کابینت ها از دستگاه CNC استفاده می شود.

کابینت حصیری اشپزخانه

کابینت های کلاسیک مدل های متنوعی دارند که برای مشاهده جدیدترین مدل های آن ها می توانید به بخش مربوط به آن مراجعه نمایید.

کاربرد حصیر در دکوراسیون

حصیر یکی از الیاف چوبی منعطف بوده که با دست یا استفاده از ماشین های خاص تار و پود آن درهم تنیده می شود. شاید اولین موردی که با شنیدن نام حصیر به دهن شما خطور کند صتایع دستی و سبد باشد اما این فرآورده چوبی در دکوراسیون داخلی نیز استفاده می شود. تنوع حصیر و کیفیت آن در زیبایی آشپزخانه تاثیر بسزایی دارد.

استفاده از حصیر برای کابینت

ویژگی های حصیر

حصیر دارای ویژگی هایی است که چندی از آن ها مزیت و چندی دیگر عیب محسوب می شوند که در زیر به آن ها اشاره کرده ایم.

  • کاربرد در تزئینات
  • ماندگاری بالا
  • حساس در برابر ضربه و فشار
  • زیبایی در کنار چوب
  • کاهش وزن درب کابینت ها
  • افزایش طول عمر لولاها
  • گردش هوا در کابینت و عدم تجمع بوی نامطبوع

جنس حصیر در کابینت

انواع کابینت های آشپزخانه حصیری

یکی از پرکاربردترین متریال های موجود از گذشته تا امروز چوب بوده است که در کنار قیمت بالایی که دارد از مزایایی بی شماری برخوردار است. زیبایی، ظاهر طبیعی، منعطف بودن، کیفیت و ماندگاری بالا آن را از سایر متریال های ساخت کابینت جدا کرده است.

کابینت های حصیری در دو سبک کلاسیک و نئوکلاسیک بیشتر تولید می شوند اما سبک مدرن این کابینت ها نیز موجود است. در ساخت آن ها از دو جنس ام دی اف و چوب های طبیعی نیز استفاده می شود. طبیعتا نوع چوبی آن از قیمت بالاتری نسبت به ام دی اف برخوردار است به همین دلیل افرادی که علاقه به استفاده از کابینت ها دارند اما با محدودیت بودجه مواجه هستند می توانند نوع ام دی اف را سفارش دهند.

کابینت آشپزخانه حصیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *