نورپردازی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در دکوراسیون است استفاده از نور به دو شکل اقدام پذیر است یک استفاده از نور طبیعی که با پرده یا قرار دادن اجسام و وسایل نباید مانع تابش نور آفتاب به داخل خانه شد. دوم استفاده از لامپ ها و لوسترهایی که با هوشمندی و متناسب با سبک آشپزخانه انتخاب شده باشند. مدتی است که نورپردازی کابینت بسیار مورد توجه واقع شده است و افراد بیشتر از پیش به استفاده از آن می پردازند. استفاده از نور در کابینت ها مدل ای گوناگونی دارد که در زیر به نورپردازی کابینت ام دی اف می پردازیم.
چراغ فلورسنت مناسب نورپردازی کابینت
فلورسنت نواری یا زیر کابینتی یکی از نمونه های محبوب است که سیم کشی و نصب آن بسیار آسان می باشد. نور این چراغ ها زیاد بوده و فضا را بسیار روشن و پرنور خواهند کرد.
مزایا
- پر نور بودن
- تعویض آسان
معایب
- مصرف برق بالا
- شکنندگی بالای این لامپ ها
- نور بسیار زیاد غیر ضروری به عنوان چراغ زیر کابینت
- مشکل در اجرای به دلیل سخت بودن پوشاندن سیم آن
نورپردازی کابینت ام دی اف با هالوژن
متاسفانه این لامپ ها در ایران به سختی پیدا می شوند. این لامپ ها در جعبه ای وجود دارند که به جعبه بالایی خود با پیچ وصل می شوند. تابش این لامپ ها به صورت متمرکز و نقطه ای می باشند و مدل های آن SMD و LED است.
مزایا
- نوردهی عالی
- آسان بودن نصب
- ظاهر زیبا
معایب
- به دلیل نوردهی به شکل متمرکز برای روشن کردن فضا باید از تعداد بیشتری از این لامپ ها استفاده کنید.
لامپ های LED و SMD
نام دیگر این لامپ ها ریسه ای است که به دو نوع شلنگی و نواری به فروش می رسند.
شلنگی: مناسب نورپردازی سقف های کاذب اما نصب آن ها به دلیل ظاهرشان در زیر کابینت کمی دشوار است البته در بالای کابینت ها به راحتی قابل استفاده است
لامپ نواری SMD: پشت این لامپ ها چسب وجود دارد و می توان آن ها را به هر جایی چسباند.
مزایا
- امکان استفاده در هر کجا بدون محدودیت
- پایین بودن مصرف برق
- تابش نور یکپارچه
- بی خطر
- هزینه پایین اجرای آن
معایب
- سیم کشی سخت
کابینت های MDF از پرطرفدارترین کابینت های به کار رفته در آشپزخانه ها هستند. برای مشاهده مدل های کابینت ام دی اف می توانید به بخش مربوط به آن وارد شوید.